Is uw team compleet?

Gepubliceerd op 27 augustus 2020 om 12:26

Is uw team compleet?

 

Voor de meeste van ons is de vakantieperiode inmiddels helaas voorbij. De menselijke batterij is waarschijnlijk weer een beetje opgeladen na een nogal bewogen eerste helft van het jaar. Veel ondernemers en bedrijven hebben het ongekend zwaar gehad in de afgelopen periode. De zomer van 2020 met prachtig en zonnig weer was voor velen dan ook een welkome onderbreking.

De jongste cijfers over de economische toestand na het eerste half jaar blijken toch behoorlijk mee te vallen. Natuurlijk hadden de meeste branches te maken met een mindere omzet maar over het algemeen lijkt het minder erg uit te vallen dan waar vooraf voor werd gevreesd.

Het vertrouwen bij bedrijven en onder consumenten neemt langzaamaan weer toe en er ontstaan weer nieuwe kansen. Dit betekent dan ook dat voor veel ondernemers het werk weer zal toenemen. Openstaande vacatures waren de afgelopen maanden wel met 30% afgenomen maar dat betekent ook dat ondanks de onzekere tijd er nog steeds 70% open staat en in veel gevallen maar moeilijk ingevuld kan worden met geschikt personeel.

Hoe zit dat bij uw bedrijf, zijn alle posities voldoende bezet, is uw team compleet?

Zeker wanneer uw klanten de weg naar uw bedrijf weer durven te nemen wilt u deze mensen toch goed kunnen helpen en ze de aandacht geven die ze van uw organisatie mogen verwachten.

Mocht het zo zijn dat het hier en daar ontbreekt aan ondersteuning voor uw team dan kom ik graag even een kopje koffie bij u drinken om de mogelijkheden die AMWE Solutions kan bieden aan u toe te lichten.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.